Esettanulmányaink és referenciáink


2006 óta számos igazán érdekes projektért vállaltunk felelősséget. Keményen dolgozunk azon, hogy megkülönböztessük magunkat azoktól a vállalatoktól, amelyek csak az egyes alkatrészeket "értékesítik tovább", és ügyfeleinknek a legjobb értékesítés előtti és értékesítés utáni támogatást nyújtjuk. Legyen szó Supermicro, ASUS, ASRock Rack, TYAN vagy más szervertechnológiákról, szerver- és felhőszolgáltatásokról, IT-menedzsmentről, egyedi szoftverfejlesztésről vagy ERP-megvalósításról HELIOS iNuvio, mi vagyunk a megfelelő választás sok elégedett ügyfél számára Mind a Cseh Köztársaságban, mind azon túl. Minden évben több ezer összeszerelt és elégetett szerverből álló egységet szállítunk a világ nyolcvan országába.

Olyan szakértőknek tartjuk magunkat, akik értékes tapasztalattal rendelkeznek az informatika területén, és ez olyan kötelezettségvállalásokat is eredményez, amelyeket mindig meg akarunk tartani ügyfeleink számára a maximális elégedettségük érdekében.

 

Mit kínálunk?

  • segítség egy adott, személyre szabott megoldás megtervezésében (értékesítés előtti támogatás)
  • szakmai megvalósítás, beleértve a kapcsolódó technikai támogatást
  • NBD garanciák és szolgáltatások széles választéka
  • értékesítés utáni támogatás
  • hűségprogramok és forgalmazói árak az állandó ügyfelek számára
  • magas rendelkezésre állású felhőszolgáltatások és dedikált szerverek üzemeltetése
  • ERP implementáció HELIOS iNuvio
  • It-kiszervezés és teljes körű IT-menedzsment
  • Egyedi szoftver- és webfejlesztés

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni néhány hosszú távú elégedett ügyfelünket.

 Most rajtad múlik, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és tudjon meg többet az ANAFRA-ról.

Speciális szerverek szállítása - A CsK TA Fizikai Intézete, ELI Beamlines

A Dolní Břežanyban található ELI Beamlines Csehország legdrágább kutatóközpontja. Majdnem pontosan három évvel az építkezés megkezdése után megkezdődik benne a tudományos kutatás. Az ELI (Extreme Light Infrastructure) létrehozása mintegy 6,8 milliárd koronába kerül, kulcsfontosságú része pedig a világ legerősebb lézere lesz.

Több megjelenítése

Szerverterem - MFF UK

2015. novemberében az ANAFRA összesen 22 db, nyolc különböző konfigurációjú szervert adott át a Károly Egyetemnek. Rendkívül változatos konfigurációkról volt szó, köztük elsősorban tíz db 1U szerver egy vagy két processzorral, SSD-meghajtókkal, 128 GB RAM-mal és SFP+ csatlakoztatási lehetőséggel.

Több megjelenítése

HVFree.net - Megrendelés

A Hvfree.net Rožnov pod Radhoštěm-ben és környékén a wi-fi hozzáférési pontokon keresztül biztosított internet egyik legnagyobb szolgáltatója. A társaság 2004 óta van jelen a piacon, amikor nonprofit szervezetként azzal az ötlettel alapították, hogy a nehezen elérhető területekre is kiterjessze a nagysebességű internetet.

Több megjelenítése

Kulcsrakész szerverterem

Bármely kortárs projekt működése masszív informatikai támogatást igényel. Ez kétszeresen igaz egy olyan projektre, amelynek célja kutató munkahelyek kiépítése. A beruházó szándéka egy 4000 m2 hasznos alapterületet meghaladó nagy, koncepciójával és időtálló technológiáival európai szintű multifunkcionális komplexum kivitelezése volt.

Több megjelenítése