Esettanulmányaink és referenciáink


A hazai és külföldi piacon eltöltött több mint 15 éves működése során az ANAFRA számos igazán érdekes projektet valósított meg. Keményen dolgozunk azon, hogy megkülönböztessük magunkat azon cégektől, amelyek csupán "viszonteladói" a Supermicro egyes komponenseinek vagy más, harmadik féltől származó szervertechnológiáknak, illetve szolgáltatásoknak.

Az informatika területén értékes tapasztalatokkal rendelkező szakértőnek tekintjük magunkat, ami egyúttal olyan kötelezettségvállalásokat is jelent, amelyeket mindig be akarunk tartani az Önök érdekében.

Mit kínálunk:

  • segítség személyre szabott konkrét megoldás kialakításában (értékesítés előtti támogatás)
  • professzionális kivitelezések, beleértve a kapcsolódó technikai támogatást is
  • NBD garanciák és szolgáltatások széles választéka
  • értékesítés utáni támogatás
  • hűségprogramok és forgalmazói árak törzsvásárlók számára

Hisszük, hogy ha hatékonyan tudunk együttműködni számos elégedett partnerünkkel, ügyfelünkkel és intézményünkkel, akkor ez az együttműködés az Önök számára is előnyös lehet. Szeretnénk bemutatni a megvalósított projektek kiválasztott esettanulmányait.

Speciális szerverek szállítása - A CsK TA Fizikai Intézete, ELI Beamlines

A Dolní Břežanyban található ELI Beamlines Csehország legdrágább kutatóközpontja. Majdnem pontosan három évvel az építkezés megkezdése után megkezdődik benne a tudományos kutatás. Az ELI (Extreme Light Infrastructure) létrehozása mintegy 6,8 milliárd koronába kerül, kulcsfontosságú része pedig a világ legerősebb lézere lesz.

Több megjelenítése

Szerverterem - MFF UK

2015. novemberében az ANAFRA összesen 22 db, nyolc különböző konfigurációjú szervert adott át a Károly Egyetemnek. Rendkívül változatos konfigurációkról volt szó, köztük elsősorban tíz db 1U szerver egy vagy két processzorral, SSD-meghajtókkal, 128 GB RAM-mal és SFP+ csatlakoztatási lehetőséggel.

Több megjelenítése

HVFree.net - Megrendelés

A Hvfree.net Rožnov pod Radhoštěm-ben és környékén a wi-fi hozzáférési pontokon keresztül biztosított internet egyik legnagyobb szolgáltatója. A társaság 2004 óta van jelen a piacon, amikor nonprofit szervezetként azzal az ötlettel alapították, hogy a nehezen elérhető területekre is kiterjessze a nagysebességű internetet.

Több megjelenítése

Kulcsrakész szerverterem

Bármely kortárs projekt működése masszív informatikai támogatást igényel. Ez kétszeresen igaz egy olyan projektre, amelynek célja kutató munkahelyek kiépítése. A beruházó szándéka egy 4000 m2 hasznos alapterületet meghaladó nagy, koncepciójával és időtálló technológiáival európai szintű multifunkcionális komplexum kivitelezése volt.

Több megjelenítése