Rólunk


Felelősséget vállalunk az Ön IT-jéért

2006 óta vállalunk felelősséget az Ön IT-jéért. A Supermicro, az ASUS és az ASRock Rack szervertechnológiák integrátorai vagyunk, és forgalmazói a gyártók által feloldott technológiáknak, mint például a TYAN vagy a Gigabyte Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon és az Egyesült Államokban. Nemcsak ezek a partnerségek, hanem az informatikai technológiák üzemeltetésében és kezelésében szerzett sokéves tapasztalat is lehetővé teszi számunkra, hogy informatikai kiszervezést is nyújtsunk. Gondoskodunk ügyfeleink it-jéről a magán- és az állami szférából egész Európában. Rožnov pod Radhoštěmben egy tier III-as adatközpontot is építettünk, ahol még hatékonyabban tudjuk gondoskodni az informatikáról A-tól Z-ig.

Több mint 70 állandó alkalmazottunk van, és több helyen is rendelkezésére állunk, nevezetesen Prágában, Rožnov pod Radhoštěmben, Katowicében, Trnavában, Budapesten és Norfolkban Virginiában.

Elégedett ügyfeleink vannak, és hosszú távon fenntarthatóan növekszünk

 • Maximális értékesítés előtti támogatást nyújtunk
 • Az ügyfelek igényeinek gyors kezelése
 • A legjobb kulcsrakész megoldás szállítása
 • A munkavállalók folyamatos fejlesztése

 

Miért érdemes együttműködni az ANAFRA-val?

 1. Több mint 15 éves tapasztalattal és bizalommal rendelkezünk

              Évente több mint 1,500 fizikai szervert szállítunk

              Kiterjesztett garanciák 24/7 elérhetőséggel 1,000+ szerveren

              Több mint 5 000 ügyfelet szolgálunk ki felhőinfrastruktúránkon

              Több mint 3 000 TB ügyféladatot látunk el

 1. Mindig van valaki, akihez fordulhatsz
 2. Megtudjuk az Ön igényeit, és javaslatot teszünk a megfelelő megoldásra
 3. A Supermicro, ASUS, ASRock Rack, TYAN és GIGABYTE szervertechnológiák rendszerintegrátorai vagyunk
 4. Régóta építünk erős saját forrásokat és know-how-t
 5. Saját felhőinfrastruktúrát működtetünk a hardverünkön
 6. Nem félünk a személyre szabott megoldásoktól és a tárhelyszolgáltatások konkrét megvalósításától
 7. Büszkék vagyunk arra, hogy minden kérést időben és magas színvonalon dolgozunk fel
 8. Folyamatosan fejlesztjük munkaerőnket és élvonalbeli megoldásokat kínálunk, legyen szó hardverről vagy szolgáltatásról
 9. Európa és a világ minden tájáról érkező ügyfelek igényes igényeit elégítjük ki

Ügyfeleinket a világ minden tájáról megtalálhatja

 


Modern adatközpontok

Minden technológiánk Prágában és Brünnben található modern adatközpontokban került elhelyezésre. Ezeket több független elektromos ág táplálja, és a nagy teljesítményű tartalék akkumulátorok és dízelmotoros generátorok még egy valószínűtlen áramkimaradás esetén is fedeznek minden energiaszükségletet, külső beavatkozás szükségessége nélkül garantálva a legalább 24 órás működést. A központok robusztus légkondicionáló rendszer által biztosított pontosan meghatározott üzemi hőmérséklettel rendelkeznek. Több független hűtőkör alkalmazása. A technológiák ideális hűtése a hideg és meleg folyosók rendszerén alapul.


Biztonság az első helyen

A gépek biztonságát zárt szekrények és korlátozott szerverterem-hozzáférés biztosítja. A cég telephelyét kamerarendszer felügyeli! Tűz esetén a helyiségeket FM-200 gázzal oltó rendszer védi. Műszaki problémák felmerülése esetén azonnal kapcsolatba léphetnek a közvetlenül a szervertermekben található, és távoli segítség nyújtására is képes műszaki támogatással. Több vonal mind a külfölddel, valamint NIX- és SIX-csomópontokkal való összeköttetés biztosítja. Az összes konnektivitási lehetőséget az adott területen globálisan vezető szerepet betöltő CISCO technológia biztosítja.


Adatközpont állapotfigyelés

A hibamentes és megbízható működés biztosítása érdekében folyamatosan figyelemmel kell kísérni az állapotát. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a rendelkezésre állást, a hálózati kommunikáció, a CPU, a memóriák terhelését, az egyes hardverelemek hőmérsékletét, a merevlemezek állapotát és más fontos paramétereket. Ez az információ lehetővé teszi számunkra, hogy megelőzzük a problémák kialakulását, és segít maximalizálni szolgáltatásaink elérhetőségét. Minden szolgáltatás legfontosabb részét az adatok képezik. Adataikat egyszerre több adattároló lemezen tároljuk, és a kritikusságuktól függően naponta többször is biztonsági mentést készítünk róluk.