Webáruház


 

Mivel mi vagyunk az egyetlen Supermicro rendszerintegrátor a Cseh Köztársaságban, a Supermicro-tól verhetetlen árakat, közvetlen márkatámogatást és gyors szállítási határidőket tudunk biztosítani. Mindezen előnyök miatt új szerver vásárlása esetén mi vagyunk a megfelelő választás.

Supermicro szerverek

A Supermicro szerver összeállítások a kompromisszummentes alkatrészminőség-ellenőrzést a legjobb ár/teljesítmény aránnyal ötvözik. Az összeállítások változatos variánsaival és kiváló előzményével együtt ez teszi megfelelő választássá a Supermicrot.

Több megjelenítése

HDD és SSD meghajtók

Minden típusú szerver HDD-t és SSD-t kínálunk. Ha nem tudják, hogy melyik meghajtó lehetne a legjobb az Önök számára, forduljanak bizalommal szakképzett szakembereinkhez, akik szívesen segítenek kiválasztani a megfelelő terméket.

Több megjelenítése

Számítógépházak

A számítógépházakat vagy szekrényeket elsősorban a kiváló minőségű hőtechnikai kialakítás jellemzi, amely lehetővé teszi a szerverek maximális hűtését. Tervezési előnyeiknek köszönhetően a Supermicro szerverházak gyorsan vezető szerepet vívtak ki maguknak a számítógépházak tervezésében.

Több megjelenítése