Adathálózatok kiépítése


Minden iroda, üzleti célú objektum vagy otthon rendelkezik adathálózattal. A gazdaságos és funkcionális megoldás alapja a minőségi és az Önök szükségletein alapuló projekt. Segítünk beazonosítani ezeket, és gondoskodunk a feladat gyakran figyelmen kívül hagyott, ám az adathálózat hosszú távú fenntarthatósága és további fejlődése szempontjából fontos részeiről.

Megtervezzük az adathálózatot, kivitelezzük, majd a hálózatirányítással együtt felelősséget vállalunk a működéséért.

Sokéves, folyamatosan továbbfejlesztett tapasztalati háttérrel rendelkezünk kis-, közép- és nagy gyártóvállalatok projektjeinek megvalósításában, illetve adatközpontok építésében. A tervezés vagy a későbbi megvalósítás során fém, optikai és vezeték nélküli (Wi-Fi) kapcsolatokat használunk, beleértve az aktív hálózati elemek (router, tűzfal, switch stb.) megoldásokat is. 

Kamerarendszerek

Felügyeleti és jelenléti rendszer formájú teljes körű megoldásokat kínálunk. Biztonsági kamerákat és a kapcsolódó infrastruktúrákat valósítunk meg és kezelünk, beleértve az alkalmazásintegrációt és a további adatfeldolgozást (mozgáselemzés, tárgyazonosítás stb.) is.

  • Testreszabott rendszertervezés
  • Megfelelő megoldás kiválasztása
  • Felügyeleti vagy jelenléti rendszer telepítése
  • Meglévő megoldások kezelése és felülvizsgálata