VezérlőkA lemezvezérlők leggyakrabban a RAID-tömb egyes lemezeinek meghibásodása ellen biztosítják az adatokat (RAID-vezérlők), vagy biztosítják, hogy a lemezek legalább láthatóak legyenek a rendszerben (HBA-vezérlők), és tovább lehessen velük dolgozni. A támogatott meghajtók között megtalálható az összes szabványos formátum, a HDD-meghajtóktól az SSD-eken át egészen az NVME-meghajtókig. Opcionális tartozék egy akkumulátor modul is, amely áramkimaradás esetén biztosítja a nem naplózott adatok megőrzését.


Supermicro

A Supermicro vezérlői elsősorban 3108-as és 3008-as sorozatú Broadcom chipeket használnak. Megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek minden általánosan használt operációs rendszerhez és virtualizációs eszközhöz. A vezérlők opcionálisan akkus modulokkal is szállíthatók.

Több megjelenítése


Broadcom

Vezérlők a Broadcomtól - SAS és SATA RAID-vezérlők SSD és HDD meghajtókhoz csatlakoztatható akku modullal, amely áramkimaradás esetén megakadályozza az adatvesztést. További előnye az SNMP trapek támogatása, illetve az SNMP MIB tree támogatás naplólogok olvasásához harmadik féltől származó eszközök - pl. Nagios, Zabbix stb. felügyeleti rendszerek - segítségével.

Több megjelenítése


Adaptec

Adaptec vezérlők - SAS és SATA RAID-vezérlők SSD-khez és merevlemezekhez, amelyekhez az áramkimaradás esetén fennálló adatvesztés veszélyének kiküszöbölése érdekében akkuk is vásárolhatók. Akár 24 belső portot támogató Adaptec vezérlők.

Több megjelenítése


Areca

Areca-vezérlők - leggyakrabban nagyszámú meghajtót kiszolgáló megoldásokban használatosak. Az Areca-vezérlőkbe akár 8 GB RAM gyorsítótár is beépíthető, ami egyedivé teszi őket. Akár 24 belső portot támogató Areca vezérlők.

Több megjelenítése