Szerver meghajtók


Széles portfóliónkban nagy kapacitású HDD-meghajtókat, napjainkban széles körben használt SSD-ket, illetve modern, gyors NVMe SSD-ket talál.

Az Intel, Samsung, HGST, WD a Micron márkákra összpontosítunk. E gyártók szerver termékcsaládjainak teljes portfólióját lefedjük.
Ha nem tudják, hogy melyik meghajtót válasszák a kínálatunkból, kérjük, forduljanak értékesítési munkatársainkhoz.


SSD - 2.5“

A SATA, SAS vagy NVMe interfészt használó SSD-k ideálisak az olyan alkalmazásokhoz, amelyek esetében fontos az olvasási/írási sebesség és az elérhető árak közötti egyensúly. Emellett nagyon alacsony meghibásodási arányt és nagyobb megbízhatóságot kínálnak. Ezek a meghajtók 2,5"-es formátumban kaphatók, így kompatibilisek a HDD-khez tervezett hot-swap foglalatokkal.

Több megjelenítése


SSD - NVMe 2,5"

Az NVMe-meghajtók PCI Express buszinterfész segítségével maximalizálják a flash memóriában rejlő lehetőségeket, és biztosítják az elérhető leggyorsabb SSD-sebességeket. Az NVMe meghajtók a SAS meghajtóknál akár kétszer, a SATA meghajtóknál pedig akár 6-szor gyorsabbak. PCI-e és kompakt M.2 formátumban is rendelkezésre állnak.

Több megjelenítése


SSD - M.2

Az M.2 interfészes SSD meghajtók a SATA és PCI Express gyűjtősínekkel kompatibilisek. Rugalmasabb lehetőséggé válnak. Ezek NVMe technológiával is megtalálhatók.

Több megjelenítése


SSD - NF1

Az NF1 meghajtók nagy kapacitásuknak és kis méretüknek köszönhetően az igényes alkalmazások igényeinek kielégítésére lettek optimalizálva. Az NF1 technológiával ellátott 1U szervermegoldások kapacitása akár 576 TB is lehet (akár 6x nagyobb, mint a hagyományos SSD-kkel ellátott 2U-s megoldásoké).

Több megjelenítése


SSD - EDSFF

Az EDSFF technológia a megnövelt adatsűrűséggel és a jobb hőkezeléssel következő szintre emeli a meglévő NVMe-t. Ez a hagyományos SSD meghajtókhoz képest akár 6x nagyobb átviteli sebességet és 7x rövidebb válaszidőt tesz lehetővé.

Több megjelenítése


SSD - AIC

Az AIC (Add-in-Card) SSD meghajtók PCI Express gyűjtősínre csatlakoztatható bővítőkártyaként működnek.

Több megjelenítése

A hagyományos HDD meghajtók ideálisak az olyan alkalmazásokhoz, amelyek esetében maximális szerepet játszik az ár és a nagy kapacitás. A szerver HDD-k lényegesen megbízhatóbbak, mint az asztali számítógépekhez tervezett HDD-k. Nagyobb olvasási és írási sebességet is elérhetnek.

 


HDD - 2,5"

A kompakt 2,5"-os formátumú HDD-k ideálisak olyan alkalmazásokhoz, ahol a lehető legkisebb helyen maximális memóriakapacitás elérése a prioritás.

Több megjelenítése


HDD - 3,5"

Az összes lehetőség közül a minimális befektetésért maximális tárolókapacitást kínáló hagyományos 3,5"-os HDD meghajtók a legolcsóbbak.

Több megjelenítése