SuperMicro szerverek


 


A Supermicro szervermegoldásait a skálázhatóság jellemzi, és a világ legjobb professzionális hardverei közé tartoznak. A Supermicro egyetlen csehországi rendszerintegrátoraként szívesen segítünk Önöknek eligazodni a megoldások széles portfóliójában. Vegyék fel a kapcsolatot segítségnyújtásra kész értékesítési csapatunkkal.


Super Servers

A Supermicro összeállítások a gyártó által összeállított "barebone" szerverek. A Supermicro hivatalosan "SYS"-ként jelöli őket. Ezeknél az összeállításoknál nem kell foglalkozni a számítógépházak és az alaplapok kölcsönös kompatibilitásával. Ezek a szerverek a szükséges kábelezést és a CPU-hűtőket is tartalmazzák. Az átfogó összeállítás és a beégetés befejezéséhez szükséges alkatrészek csak a processzorok, a memóriamodulok és a merevlemezek. A Supermicro megoldások portfóliójában mainstream, DCO, WIO, MAX IO, MAX IO, többprocesszoros rendszerek és GPU szerverek kategóriájába sorolt előkonfigurált szervereket kínálunk.

Több megjelenítése


A+ Servers

Megfizethető árakon az optimalizált teljesítmény új szintjét lehetővé tevő AMD EPYC architektúrán alapuló Supermicro szervermegoldások. Az AMD megoldásai különösen alkalmasak azon ügyfelek számára, akik nagy magszámot keresnek, gyakran például virtualizációhoz. Fontos továbbá a gyűjtősínek nagy adatátviteli sebessége, az alacsony latencia, a hot-swap NVMe meghajtók és a 4 TB DDR4 RAM.

Több megjelenítése


WIO Servers

A WIO szerverek 1U és 2U szervereken alapuló megoldások széles skáláját kínálják, amelyek esetében a hangsúly a bővíthetőségen van, legyen szó hálózati elemekről, meghajtó-vezérlőkről vagy grafikus kártyákról. A Supermicro WIO SuperServerek általános célú, ERP/MRP és hálózati biztonsági alkalmazásokhoz optimalizáltak.

Több megjelenítése


SuperStorage

A Supermicro SuperStorage nagy mennyiségű adat tárolásához kínál optimalizált megoldásokat, a késleltetett NVMe meghajtóktól a nagy mennyiségű adat költséghatékony tárolására tervezett JBOD és JBOF rendszerekig. A Supermicro portfóliója a tizenkét rekeszes 2U szerverektől a kilencven merevlemezes 4U szerverekig terjed.

Több megjelenítése


SuperWorkstations

A 4U tower szervereket úgy tervezték, hogy 19"-os racken kívül is elhelyezhetők legyenek. A Supermicro munkaállomások nem csupán CAD-alkalmazásokhoz, hanem rendereléshez, tudományos és mérnöki szimulációkhoz is alkalmas, csendes vagy nagy számítási teljesítményű változatokban kapható, rendkívül megbízható, hosszú élettartamú munkaállomások.

Több megjelenítése


Blade Servers

A Blade-szervereket nagy teljesítménysűrűségre, hatékony menedzsmentre és energiafogyasztásra tervezték. Az enclosure (számítógépház) platform és az egyes csomópontok (pengék) eredményeként a szerver egységára alacsonyabb a hagyományos szerverekhez viszonyítva. A hozzáadott érték elsősorban abban rejlik, hogy egy Blade számítógépházon belül különböző csomóponti paraméterek kombinálhatók. A közvetlenül az encloserbe ágyazott hálózati elemek nagyon alacsony késleltetési idők elérését teszik lehetővé.

Több megjelenítése


GPU-Optimized Server Solutions

Az optimalizált Supermicro GPU-megoldások felülmúlhatatlan grafikus teljesítményű szerverek tervezését teszik lehetővé egyetlen számítógépházban. A GPU-kiszolgálókat video-rendereléshez, nagy mennyiségű adattal folytatott munkavégzéshez, szimulációhoz vagy más számítástechnikai alkalmazásokhoz használják. A Supermicro rackmount és tower változatot is gyárt. A termékcsaládokat egy 4U szerverben kettőtől kivételesen akár húszig terjedő számú GPU alkotta rendszerek alkotják.

Több megjelenítése


MicroCloud Solutions

A moduláris MicroCloud megoldás biztosítja a felhőinfrastruktúrához szükséges nagy sűrűséget, nagy teljesítményt, nagy hatékonyságot és megfizethetőséget. A kompakt, mindössze 600 mm mély, 3U-s számítógépházba akár 24 alszerver (csomópont) is integrálható. A mikrofelhő-megoldást a tárhely-, HPC- és felhőszolgáltatók számára optimalizálták.

Több megjelenítése


Twin Family

A Supermicro Twin architektúra csomópontonként akár 24 DIMM-et is támogat, maximális teljesítményt nyújtva a HPC/adatközpontok, felhőalapú szerverplatformok számára. Ezek a nagy teljesítményű szerverek az energiatakarékos hűtés, az egyszerű karbantartás és a magas rendelkezésre állás érdekében optimális légáramlással rendelkeznek.

Több megjelenítése


Ultra Servers

A Supermicro Ultra SuperServerek maximális teljesítmény nyújtására, rugalmas, skálázható és fenntartható, nehéz IT-környezetekbe tervezett komplex Supermicro megoldások. Ezek a szerverek a CPU-k közötti közvetlen kommunikációt lehetővé tevő, illetve késleltetést csökkentő Intel UltraPath Interconnect és Cross Bar technológiákkal rendelkeznek.

Több megjelenítése