RAMPortfóliónkban számos típusú operatív memóriát, különösen pedig Supermicro szerverekhez kifejlesztett tanúsított memóriákat talál. A Samsung, a Hynix és a Micron márkákra összpontosítunk, amelyek keretén belül évente több tízezer RAM-egységet szállítunk ügyfeleinknek.
Továbbá nálunk DELL, HP, Lenovo és IBM szerverekhez is találhat tanúsított RAM-okat.
Ha bizonytalanok, kérjük, ne habozzanak kapcsolatba lépni képzett értékesítési szakembereinkkel - szívesen segítünk.


R-DIMM

A regisztrált (más néven pufferelt) memóriamodulok alacsony késleltetésükkel és az alternatívákhoz képest alacsonyabb energiafogyasztásukkal alacsonyabb RAM-kapacitású konfigurációkhoz alkalmasak.

Több megjelenítése


LR-DIMM

A csökkentett energiaigényű (load reduced) memóriamodulok az R-DIMM-eknél jóval nagyobb kapacitású konfigurációkat tesznek lehetővé - alkalmasak olyan konfigurációkhoz, ahol a késleltetés és az energiafogyasztás nem elsődleges szempont.

Több megjelenítése


SO-DIMM

Az SO-DIMM-ek elsősorban egyszerű kiszolgálóegységekhez, jellemzően IoT-eszközökhöz tervezett kompakt RAM-modulok.

Több megjelenítése


U-DIMM

Az U-DIMM (unregistered, vagy más néven unbuffered memory) egy elsősorban alapszintű és az ECC hiánya árán gazdaságosabban elérhető szerverkonfigurációkban használatos RAM-modultípus.

Több megjelenítése


Fujitsu kompatibilis

Fujitsu szerver összeállításokkal kompatibilis memóriamodulok. Ezek főként a Fujitsu Primergy rendszerekben használatosak.

Több megjelenítése


Dell kompatibilis

Dell szerver összeállításokkal kompatibilis memóriamodulok. Ezek a memóriák a Dell rendszerek teljes skálájával működnek, különösen azonban a Precision Workstation és az Optiplex egységeket kell kiemelni.

Több megjelenítése


HP kompatibilis

HP szerver összeállításokkal kompatibilis memóriamodulok. A támogatott összeállítások közé elsősorban a HP ProLiant, Synergy és Apollo rendszerek tartoznak.

Több megjelenítése