Hálózati kártyákA hálózati kártya egy a szerverek hálózatba csatlakoztatását hálózati bővítőportok segítségével lehetővé tevő kiegészítő kártya. Minden Supermicro alaplap 1 Gigabites vagy 10 Gigabites Ethernet porttal rendelkezik, ami sok esetben nem feltétlenül elegendő. Portfóliónkban hagyományos fém és optikai hálózati kártyák széles választékát találja.
Ha nem tudják, hogy melyik hálózati kártyát is válasszák, kérjük, forduljanak bizalommal értékesítési munkatársainkhoz.


Fém hálózati kártyák

Az Ethernet hálózati kártyákat leggyakrabban az általános alkalmazásokhoz használják, jellemzően 1 Gigabit vagy 10 Gigabit átviteli sebességgel. Általában két vagy négy portkártya használatos több tíz méteres távolságok összekapcsolására. A portfóliónkban szereplő fém hálózati kártyák vezető gyártói közé tartozik az Intel.

Több megjelenítése

Optikai hálózati kártyák

Az optikai hálózati kártyák 10 Gbps SFP+, 25 Gbps SFP28, 40 Gbps QSFP, 56 Gbps FDR és 100 Gbps QSFP28 sebességű kivitelben állnak rendelkezésre. Az optikai összeköttetés olyan környezetben használatos, ahol a hangsúly a nagy sebességű, nagy távolságú adatátvitelen van. Az optikai kiegészítő kártyák hagyományos gyártói az Intel, a Mellanox, a Broadcom és a Qlogic.

Több megjelenítése