AlaplapokA Supermicro alaplapokat következetes formai kialakítás, kiváló minőségű alkatrészek, széles választék és jó ár/teljesítmény arány jellemzi. Emellett szabványos formátummal (form factor) rendelkeznek annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben kompatibilisek legyenek a számítógépházak széles skálájával. A Supermicro több mint 100 féle, akár nyolc processzor befogadására is képes, jelenlegi Intel és AMD chipsetekre tervezett alaplapot gyárt.
Ha nem tudják, mit tegyenek, ne habozzanak kapcsolatba lépni velünk - készségesen segítünk Önöknek.


AMD EPYC SP3

Az SP3 foglalattal rendelkező Supermicro alaplapok az AMD "Zen" mikroarchitektúrán alapuló AMD EPYC™ 7000 sorozatú processzorok új generációjára vannak optimalizálva. Ez a kétprocesszoros platform akár 128 magot és 256 szálat, 16 memóriacsatornát támogató, továbbfejlesztett memóriaarchitektúrát, 4 TB DDR4 memóriát és csomópontonként 128 PCI-E 3.0 szálat támogat.

Több megjelenítése


Intel 1151

Az Intel Xeon processzorokat támogató LGA 1151 (H4) alaplapok nagy teljesítményű, hálózatra optimalizált és IoT-kész opciók széles választékát kínálják. Az E-22xx termékcsaládba tartozó processzorok fő előnye a nagy frekvencia és a megfizethetőség.

Több megjelenítése


Intel 2011

Intel E5-2600 v4 Broadwell és v3 Hawell processzorokon alapuló technológiával ellátott Supermicro alaplapok. A Supermicro X10 alaplapokat kifejezetten nehéz és összetett számítástechnikai műveletekhez tervezték.

Több megjelenítése


Intel 2066

Intel Xeon processzorokhoz tervezett R4 foglalatú, Intel C422 chipsettel ellátott Supermicro alaplapok Intel Xeon processzorokhoz. A tulajdonságok közé tartozik a DDR4 ECC RDIMM/LRDIMM memória, illetve az Intel Virtual RAID on Chip támogatása OCuLink csatlakozókkal, PCI-E 3.0 és M.2 slotokkal.

Több megjelenítése


Intel 3647

A Supermicro X12 alaplapok új generációja a legmagasabb szintű teljesítményt, hatékonyságot, biztonságot, megbízhatóságot és skálázhatóságot kínálja a 7 PCI-E slottal, a 10GBase-T/10G vagy SFP+/56Gbps FDR InfiniBand hálózati lehetőségekkel, valamint az akár 6 TB DDR4 2933 MHz-es memóriával az Intel Optane™ DC Persistent Memory-t támogató 24 DIMM slotban.

Több megjelenítése